Íme a siker titka Michael Bloomberg szerint!

Michale Bloomberg
Michale Bloomberg

New York polgármestere, Michael Bloomberg nemcsak sikeres üzletember, hanem a Bloomberg L.P. alapítója is. Az ő sikerről alkotott fogalmát elemezték ki az amerikaiak egy rádióműsorban.

Bloomberg saját véleménye alapján a sikerességéhez hozzájárult nagyban, hogy milyen iskolákat végzett, vagyis fontosnak tartja tanulmányait, melyeket a Johns Hopkins Egyetemen, majd később a Harvardon végzett.

Tanulmányai befejeztével a Salamon Brothersnél dolgozott, ahol nem sok idő, alig hat év telt el, és máris tulajdonrészt szerzett.

Michale Bloomberg
Michale Bloomberg

Bloomberg a rádióműsorban azt is elmondta, hogy

kulcsfontosságú a folyamatos tanulás, és önmagunk fejlesztése.

Szerinte az, hogy valaki lediplomázik, még nem jelenti azt hogy hátradőlhet, hiszen aki igazán sikeres akar lenni, folyamatosan kell hogy tegyen érte.

Bloomberg azt is elmondta „a siker nem csupán a munkáról szól, hanem az egyén viselkedéséről”, vagyis legyen mindenki nagylelkű, és azt vissza is fogja kapni kamatostul.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság