Sikert szeretnél?! Akkor figyelj oda!

Igaz történet

Vannak emberek, akiknek egyszerre számtalan helyen is teljesíteniük kell napról-napra, otthon és a munkahelyen is kulcsfontosságú a szerepük. A jobs.aol.com összeválogatta azokat a tippeket, melyekre odafigyelve tökéletes időbeosztásuk lehet nekik is.

  1. Nem szabad fölösleges dolgokon aggódni! Itt főleg az olyan dolgokról van szó, mint a főnök, vagy az alkalmazottak tulajdonságai, az időjárás, pénzügyi válság. Ezeken teljesen felesleges aggódni, hiszen egyrészt nincs fölöttük kontrollunk, másrészt pedig csak energiát pocsékolunk el az aggódáson.

Igaz történet

  1. Nem érdemes halogatni a feladatok elvégzését. Ha olyan feladataink vannak, amiket határidőre kell elkészíteni, akkor azoknak jobb hamarabb nekilátni, mint a határidőhöz közel kapkodni, és ráadásul így egy csomó idegességet is megspórolunk magunknak.
  2. Figyelem, és időbeosztás. Kutassuk fel az apró kicsi hibákat is. Lehet, hogy mi észre sem vesszük őket, de másnak éppen ez szúrja majd a szemét. Érdemes ugyanígy ügyelni az időbeosztásra is, például ne szakítsuk meg a tevékenységeinket többször az emailek, vagy a Facebook megnézésével, hanem előbb végezzük el a dolgunkat, és csak utána kezdjünk el szörfözni a neten.
  3. Panaszkodjunk kevesebbet! Tudatosan figyeljünk oda, hogy a ráérő időnkben minél kevesebbet nyafogjunk, hiszen az örökös panaszkodással csak lehangoljuk önmagunkat, és nem leszünk képesek odafigyelni a tényleges teendőkre.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság