Így váltsd pénzre tudásodat!

Tudtad, hogy…

Az űrrepülőgép a startnál közel 1760 tonna üzemanyaggal volt feltöltve (ez kb. 1300 átlagos személyautó tömege), miközben átlagos utasszállító gép 50-60 tonna üzemanyaggal száll fel?

Az 1760 tonnából 1735 tonnát (a teljes mennyiség 98,5%-át) a kilövést követő 12 percen belül használt el, miközben egy út általában 9 napig tartott?

A magyar vállalkozások fele nem éri meg az alapítás 2. évfordulóját, míg 5 év múlva alig több, mint 35%-uk marad talpon?

Legyenek bár korlátlan anyagi és egyéb lehetőségeid, önmagukban egyikük sem jelent garanciát a sikerre. Annak egyik feltétele lehetőségeid megfelelő használata. Az sem mindegy, hogy a siker érdekében hogyan osztod be ezeket, de az biztos, ha vállalkozást indítasz, főleg az elején fogsz rengeteg energiát és pénzt elhasználni. A siker érdekében használd fel jól.

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Engedd meg, hogy segítsünk benne!

Sokan tervezik saját vállalkozás indítását, valamiért mégsem mernek belevágni. Van, aki az önállósodástól fél. Más attól tart, vállalkozóként nem fogják komolyan venni, nem mer kiállni a világ elé. Van, aki nem bízik eléggé önmagában. Van, aki –bár szakmájában kiváló- a szükséges üzleti, pénzügyi, piaci, vezetési ismeretek, tapasztalatok hiányában nem meri elindítani vállalkozását. Nekik jelent megoldást tavaly indított vállalkozói képzésünk, melyet idén a tavalyi két nap helyett hat előadási napra bővítettünk.

Kik vagyunk, mit adunk, amit használni tudsz majd, ha vállalkozol?

Coach, vállalkozói tanácsadó, könyvelő és marketing szakemberek, akik a vállalkozói világot nem csak az íróasztal mögül ismerik, hiszen magunk is vállalkozóként dolgozunk.

 1. Ha vállalkozás indítása előtt állsz, ám valamiért még nem mertél belevágni, mert bizonytalan vagy magadban, megkeressük, mi okozza ezt, és megoldást adunk ennek legyőzésére.
 2. Vállalkozóként alkotó gondolkozásmódra lesz szükséged, megismered ennek alapjait.
 3. Megismerkedsz alapvető adózási, vállalkozási ismeretekkel, azzal, hogyan tudod vállalkozásod működését biztonságossá és áttekinthetővé tenni.
 4. Megtanulod, hogyan tudod hatékonyan és eredményesen elmondani vevőidnek, hogy mivel foglalkozol és miért érdemes téged választani.
 • A képzés után lesz bátorságod változtatni, ahol kell, vállalkozni, tudni fogod, hogy az egyes problémákat hogyan alakítsd át lehetőséggé. Látni fogod, hogy rengeteg dolog, ami eddig érthetetlennek és távolinak tűnt, egyáltalán nem is olyan bonyolult.
 • Megérted, miben lesz hasznodra az üzleti tervezés, miért kell odafigyelned vállalkozásod pénzügyeire annak érdekében, hogy minél több időd legyen üzletszerzésre.
 • Ismerni fogod a legújabb marketing és kommunikációs technikákat, tudni fogod, kinek, hogyan mondd el azt, amivel foglalkozol.

Vannak, akik ezt mondják vállalkozás indítása helyett:

 • „Nem is tudom, pontosan mit szeretnék csinálni.”
 • „Nem tudom, valójában lehet, tényleg nem is nekem való a vállalkozás.”
 • „Mi lesz, ha belebukok, mit csinálok, ha nem sikerül?”
 • „Egyáltalán, hogyan fogjak hozzá az egészhez? Még átgondolom.”
 • „Vállalkoznék, de fogalmam sincs, mibe kerülne, megéri-e.”
 • „Magyarországon ma nem lehet, nem érdemes vállalkozni.”

Vannak, akik ehelyett inkább elindulnak, és sikeresek lesznek!

Ha ez utóbbiak közé szeretnél tartozni, szeretettel várunk képzésünk nyílt napján, melyet 2015. 01. 28.-n , 18:30-tól tartunk az V. kerület, Váci utca 47 szám alatt, a PKG Pannon Kincstár Tanodában.

A rendezvényen történő részvétel Meetup-csoportunkban történő regisztrációt követően, az esemény linkjén jelentkezve lehetséges: http://www.meetup.com/Vallalkozas-Okosan-Smart-Business/events/219876484/

Kérdésed van? Elakadtál? Itt tudsz írni, és válaszolok!

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Anyagi Gazdagság