eMarketer: a britek ma már főleg mobilon neteznek

Az eMarketer elég pontosan jósol
Az eMarketer elég pontosan jósol

A britek az átlagnál jobban szeretik az internetet, ez már számos felmérésből kiderült. A legújabb felmérés szerint ma az internetes eléréshez választott eszközök főleg a mobil kategóriából kerülnek ki.

A felmérés – amely 2013 októberében készült, és az Oxford Internet Institute végezte el – azt mutatja, hogy a britek 57 százaléka már a mobil eszközök segítségével csatlakozik a netre.

A növekedés ütemét jól jelzi, hogy 2009-ben csak az internetezők harmada használta a mobiltelefonját internetezésre, idén már a második leggyakrabban használt eszköz lett a mobiltelefon.

Az eMarketer elég pontosan jósol
Az eMarketer elég pontosan jósol

Az internetezés szokásait figyelembe véve azt is láthatjuk, hogy a kedvenc még mindig az otthoni személyi számítógép, de a wifin keresztüli hálózatra csatlakozás rögtön a második helyen szerepel.

Az eMarketer már tavaly előre megjósolta az idei, mobileszközökön való internezés arányát, ez úgy látszik beigazolódik. A 2017-es évre a mobil eszközökön való internetezők arányát a jelenlegi 57 százalékról közel 70 százalékra jósolja az eMarketer.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív