Schwarzenegger Magyarországon – 2014. októberében! Exkluzív riportunk a megálmodóval

Schwarzenegger Magyarországon - 2014. októberében!

2014. októberben érkezik Arnold Schwarzenegger Magyarországra, a Papp László Sportarénába, hogy a Siker Nap alkalmából mindazok életét megváltoztassa, akik erre nyitottak. Erről tudhattok most meg többet az alábbi riportból csak itt, a motivator.ma-n.

RAA: Mutatkozz be kérlek, ki vagy és mivel foglalkozol!

WP: Weigert Péter vagyok, a rendezvény-sorozat megálmodója. Hiszem, hogy “minden, amit életedben elértél, az a te hozzáállásodra vezethető vissza, amely a gondolkodásmódodból fakad”. Ezzel ellentétben a legtöbb ember mást tesz felelőssé a saját sorsáért.

A rendezvényeinken pont azt szeretnénk bizonyítani, hogy a boldog, sikeres, teljes élet kizárólag az egyénen múlik és szeretnénk ebben útmutatást nyújtani azoknak, akik saját kezükbe szeretnék venni sorsukat.

RAA: 2014. október 12-ére elhívtátok Arnold Schwarzeneggert a Papp László sportarénába. Miért pont Schwarzeneggert hívtátok el? Egyáltalán, hogy sikerült elhívni Schwarzeneggert Magyarországra?

Schwarzenegger Magyarországon - 2014. októberében!

WP: Miért Arnoldot? Véleményünk szerint, Arnold azért hiteles személy, ha a sikerről, pozitív életszemléletről beszélünk, mert ő bármibe belefogott azt sikerre vitte! Testépítő, filmszínész, és Kalifornia állam kormányzója is volt! Ki lehet hitelesebb ember ebben a témakörben?

Tudjuk, hogy a siker tanulható! Így érdemes olyan embereket meghallgassunk, akik valami kiemelkedőt értek el azon a területen, ahol tevékenykednek. Mások hibáiból és sikereiből tanulni bölcs dolog. Egy olyan közösséget építünk, akik egymást segítik céljaik elérésében!

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Arnold igent mondott a felkérésünkre.

Igazából vázoltuk neki elképzelésünket, a cégünk filozófiáját és azt, hogy mit akarunk. Ezért mondott igent!

RAA: Kiket vártok elsősorban a Siker Napra? Kik jöjjenek el mindenképpen, és kik ne jöjjenek el?

WP:  Nem teszünk különbséget! Minden ember alapvető szükséglete az, ha sikeres és tartalmas életet akar élni, hogy tanuljon és folyamatosan fejlődjön! Sajnos, a helyek száma korlátozott, ezért csak egy szűk réteg számára lesz elérhető a rendezvény, azoknak akik gyorsan tudnak dönteni.

RAA: A rendezvény részletes programja szerint több blokkban is tartanak előadásokat sikeres emberek (láttam Andy Vajna nevét is). Az ő nevük titok még? Illetve milyen témában lesznek még előadások?

WP: Valóban több blokk lesz, hiszen a rendezvény egész napos. Lesznek sport sikerek, vállalkozói sikerek és fiatal tehetségek is. A célunk az, hogy bemutassuk azt, hogy a siker relatív dolog. Akik fellépnek, mind kiegyensúlyozott és harmonikus életet élnek, hiszen azzal foglalkoznak, amit szeretnek. A konkrét fellépők listája meglepetés, hamarosan azt is bejelentjük!

RAA: Mi a rendezvény fő üzenete? Miben változhat meg azok élete, akik ellátogatnak a Siker Napra?

A rendezvényünk fő üzenete Arnold egyik kedvenc mondása: azaz “A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni”. Mi azt az üzenetet közvetítjük, hogy ha valaki sikeres akar lenni és változtatni akar az életén, akkor keljen fel a “kényelmes fotelből” és tegyen a céljaiért, álmaiért.

Harcoljon és soha, de soha ne adja fel! Az, amikor az ember elhiszi magáról hogy bármi sikerülhet, az csodálatos érzés! Azt szeretnénk, hogy ezt idővel minden magyar ember megtapasztalhassa!!!

RAA: A rendezvényre külön nem lehet jegyet kapni, csak úgy lehet bejutni, ha könyvcsomagot vásárol valaki (összesen 8 féle csomagotok van). Az Indexen megjelent cikketekhez tartozó kommentekben viszont sokan támadták a könyves koncepciótokat, voltak, akik egyes könyveket is kifogásoltak. Mit üzentek a kritizálóknak?

WP: Nevezzük inkább “sikercsomagnak”, amely mellett azért döntöttünk, hogy a rendezvényen szerzett inspiráció ne múljon el pár héten belül. A rendezvény neve sem Schwarzeneggerrajongói találkozó, hanem Sikernap.

Ez most a sikerről szól. Arnold “csupán” az üzenetünk talán leginkább hiteles közvetítője. Hisszük, hogy a könyvcsomag teszi fenntarthatóvá az inspirációt, amely hitet ad és cselekvésre készteti az olvasót. A rendezvénnyel lángra lobbantani akarjuk az álmokat, a könyvekkel pedig életben tartani a megszerzett tüzet.

A könyveket komoly, hiteles  és sikeres emberek javaslatára válogattuk össze. Ha valaki olyan életet él, mint amilyenre mi vágyunk, akkor attól érdemes megfogadni a tanácsot. Még akkor is, ha ez a tanács így elsőre nem szimpatikus koncepción,vagy könyveken alapul.

Ha valaki nem fogadja meg a tanácsot, akkor az az illető még nem kész arra hogy döntéseinek megváltoztatásával önmaga életet is megváltoztassa. Vagy egész egyszerűen nincs szüksége a változásra. Mi ezt is tiszteletben tartjuk,de ezért sajnos nem tudunk változtatni a sikercsomagokon.

Reméljük hogy érdeklődőink vágyják annyira a sikert, hogy végül meghozzák ezt az áldozatot!

Weigert Péter / Rácz-Akácosi Attila

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság