Megjelent az Amazon-on a luxuskozmetika!

Megjelent az Amazon-on a luxuskozmetika

A világ egyik legnagyobb ekereskedelmi forgalmát lebonyolító oldal, az Amazon.com tovább bővíti kínálatát – speciális területen is igyekszik meghódítani az ekereskedelem piacát, ugyanis luxus kategóriába tartozó szépségápolási részleget hozott létre.

Az új platform október 10-én indult, ahol prémium kategóriás szépségápolási termékeket kínál azon felhasználók számára, akiket érdekelhet a kifinomult kozmetikai termékek kínálata, valamint pénzmegtakarítási lehetősséggel együtt biztosítja a luxus életérzését anélkül, hogy a luxus fogalma csorbulna.

Az ekereskedelemben már bizonyított giga webáruház a maga 215 millió aktív felhasználójával, valamint a kereskedelemben elért nagyfokú tapasztalatával az új platform sikerességet borítékolható.

Az aloldal személyre szabható, a felhasználók „funkció„, „kategória„, illetve „trend” kulcsszavakkal kezdhetik el a termékek közötti kereséseiket, illetve lehetőségük van a kedvenc márkájuk honlapjára is átkattintani.

Megjelent az Amazon-on a luxuskozmetika

A fogyasztók ingyenes termékmintát is kérhetnek, ráadásul bepillantást nyerhetnek az Amazon szépségápolási szakértőinek a cikkeibe is.

A kategóriák oldalon a szépségápolás gyűjtőfogalmába tartozó termékek találhatók meg: a körömlakk és a bőrápoló szerek, krémek márkaszerinti megtalálását teszi lehetővé. A trend oldalon az aktuális divattal és a divathoz kapcsolódó termékekkel szolgálja ki a felhasználói igényét.

A Luxurydaily szerint az Amazon pénzmegtakarítási lehetőségei nem nagyon mutatkoznak meg a luxustermékeket bemutató és forgalmazó oldalain, hiszen bizonyos parfümök árai egyáltalán nem különböznek a termék hivatalos, márkaoldalán megjelentetett áraktól, de az Amazon ezekből már így is jelentősen sokat profitál.

Az Első

Szia! Attila vagyok, az Első. A Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Legújabb innen - Archív