15 motiváló idézet Michael Schumacher-től!

Michael Schumacher nem csak a volán mögött kivételes egyéniség, de emberi tulajdonságai miatt is irigylésre méltó. A rekordvilágbajnok, hétszeres Forma 1 győztes kiváló családapa, kiváló férj és mindig van egy-két kedves szava embertársaihoz. Igaz, hogy az F1 hírek már csak ritkán szólnak róla, de mi bízunk a felépülésében, ahogy több millióan a világon, ezért is nem beszélünk róla múlt időben. Azonban amíg ismét köztünk nem lesz ereje teljében, emlékezzünk meg róla néhány idézetével, amelyek számos ember életére voltak pozitív hatással.

1.) Ahol van szenvedély, ott motiváció is van.

2.) Ahhoz hogy jó győztes légy, még jobb vesztesnek kell lenned.

3.) Minél precízebben tudok vezetni, annál jobban élvezem.

4.) Megnyersz egy versenyt, a következő verseny pedig kérdőjel. Még mindig te vagy a legjobb, vagy már nem? Ez vicces, de egyben érdekes is és ez az, ami kihívást jelent. Minden alkalommal bizonyítanod kell magadnak.

5.) Ha 14 évig egy közösség tagja vagy, akkor ez elkerülhetetlenül formál. A Ferrari mindig részem lesz; a szívem egy része mindig piros marad.

6.) Szeretem megosztani az életem, és időt tölteni olyanokkal, akiket szeretek. Ez 100% -ban működik a feleségemmel és a családommal.

7.) Szeretek csapatban dolgozni, és a Ferrariban mindig jó az együttműködés.

8.) A sportban soha nincs két egyforma pillanat.

9.) A sportban vannak hullámvölgyek és bukások, úgy gondolom ezek normálisak, mint a mindennapi életben: az egyik nap felébredsz és nagyszerűen érzed magad, míg a másik nap már kevésbé.

schumacher-gyozelem

Schumacher első győzelme 1996-ban a spanyol nagydíjon

(Kép forrása: scuderiafans.com)

10.) Ha csak a korlátaid között mozogsz és nem léped át azokat, akkor lépd át és tedd azt, amit csak akarsz, amíg élvezheted. Ez az, ami fontos.

11.) Mindig is tudtam, hogy a rekordok megdönthetőek.

12.) Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy híres legyél, akkor az nagyszerű, ha tudod használni a hírnevedet, és az általa adott erőt ami felhívja a figyelmet a ténylegesen fontos dolgokra.

13.) Az emberek izgatottak körülöttem, és másképp viselkednek, mint általában. Nem érzem magam különbnek másoktól, kivéve abban, hogy gyorsabban vezetek versenyautót, mint bárki más.

14.) Az első dolog, amikor megkaptam az első fizetésem, tudtam, hogy szeretnék támogatni valakit. Az a személy, akit támogattam, a családom volt. Mivel sok adósságunk volt, így édesapámnak adtam egy tele pénzes bőröndöt, amit nem tudott elhinni. Ez valami nagyon különleges érzés volt számomra.

15.) Tudom, ki vagyok és azt, hogy mit kell tennem a szakmámban, így megbirkózhatom a rám nehezedő nyomással.

Az Első

Szia! Az Első vagyok, a Gazdagsag.hu megálmodója és alapítója. A weboldal több weboldal egyesítésével jött létre és fejlődik önállóan tovább. A tanácsom: ne csak olvass, hanem hasznosíts és küzdj meg a céljaidért. Megéri!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címed nem lesz közzétéve.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Legújabb innen - Szellemi és Lelki Gazdagság